Μενού
φίδια στην Ελλάδα
Φίδι | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν κάτοικοι διαμερίσματος στη συνοικία Επτά Πλατάνια του Βόλου, πριν από περίπου ένα μήνα, όταν κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Elias το νοικοκυριό τους καταστράφηκε.

Σύμφωνα με το gegonota.news, τα ορμητικά νερά ξήλωσαν κουφώματα και πόρτες και το σπίτι έμεινε με τα απολύτως απαραίτητα για την καθημερινή διαβίωση της οικογένειας.

Χθες, οι κάτοικοι του διαμερίσματος είδαν ότι ανάμεσα στα υπάρχοντά τους υπήρχε μία δεντρογαλιά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του gegonta.news, το φίδι «τρύπωσε» στο σπίτι από την πυλωτή και ένας περαστικός που είδε τη σκηνή, χτύπησε το κουδούνι για να ενημερώσει τους ενοίκους.

Επενέβη η πυροσβεστική

Όπως δήλωσε στο site η μητέρα της οικογένειας, η ίδια προσπάθησε να εντοπίσει το ερπετό και να το περιορίσει σε ένα συγκεκριμένο σημείο μέχρι να έρθει η πυροσβεστική. Να σημειωθεί ότι εν τέλει οι πυροσβέστες κατάφεραν να το πιάσουν και να το απομακρύνουν από το σπίτι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA