Μενού
Αστυνομία
Αστυνομία στη Λάρισα | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του νεκρού βρέφους που βρέθηκε σε χωματερή στη Βραυρώνα.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, ο 24χρονος πατέρας φέρεται να ομολόγησε ότι εκείνος πέταξε το βρέφος στον κάδο και πως είχε γεννηθεί νεκρό.

Είπε επίσης ότι η κοπέλα ήταν έγκυος 4-5 μηνών και πως την έπιασαν οι πόνοι ενώ ήταν στο δωμάτιο και άρχισε να αιμορραγεί. Φέρεται να τους περιέγραψε με λεπτομέρεια το πώς απέβαλε, ότι φοβήθηκαν πολύ μήπως τους κατηγορήσουν, μιας και είναι ξένοι σε ξένη χώρα.

Είπε τέλος ότι έβαλε το βρέφος σε μία σακούλα.

Δεν δέχεται ωστόσο ότι τραυμάτισε το μωρό, το οποίο έφερε ένα χτύπημα, και εικάζει ότι προκλήθηκε την ώρα που το πέταξε. Την απάντηση σε αυτό, θα δώσει η εξέταση του ιατροδικαστή την Δευτέρα (13/05).

Το αν ευσταθούν οι ισχυρισμοί του πατέρα για το χτύπημα και για το ότι όντως γεννήθηκε νεκρό το βρέφος, θα φανεί από τη νεκροψία - νεκροτομή.

Το χρονικό

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, η 30χρονη γυναίκα πήγε χθες (09/05) το βράδυ στο Νοσοκομείο με αιμορραγία και οι γιατροί είπαν ότι ήταν έγκυος ενώ δεν μπορούσαν να προσδιορίσουν αν απέβαλε ή αν γέννησε κανονικά.

Το ζευγάρι έχει καταγωγή από το Νεπάλ.

Στη συνέχεια κλήθηκαν οι Αρχές με αστυνομικούς οι οποίοι πήγαν στο ξενοδοχείο που έμενε το ζευγάρι και έκαναν έρευνα στο δωμάτιο το οποίο ήταν γεμάτο αίματα.

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA