Μενού
Δίκη για δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ
Ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ | EUROKINISSI / ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
  • Α-
  • Α+

Για τις 5 Ιουλίου διεκόπη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη των δύο αδελφών που κατηγορούνται για τη δολοφονία του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες της ΕΡΤ.

Ο λόγος για την αναβολή της δίκης σχετικά με τη δολοφονία του δημοσιογράφου, που σημειώθηκε έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, ήταν λόγω της μη εμφάνισης τριών μαρτύρων στο Δικαστήριο.

Τα δύο αδέλφια, ηλικίας 41 και 49 ετών, μετήχθησαν σήμερα το πρωί στα δικαστήρια και είναι αντιμέτωπα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία, πράξη η οποία, σύμφωνα με τις δικαστικές Αρχές, ήταν προϊόν «συμβολαίου θανάτου» με άγνωστους μέχρι σήμερα, εκείνους που διέταξαν την εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ.

Δολοφονία Καραϊβάζ: Ποιος υπέβαλε το αίτημα για αναβολή

Το αίτημα για αναβολή της δίκης σχετικά με τη δολοφονία του αστυνομικού συντάκτη φέρεται να υπέβαλε ο συνήγορος της χήρας του δημοσιογράφου.

Με την εισαγγελική πρόταση συμφώνησε και η υπεράσπισή τους δηλώνοντας πως τα δύο αδέλφια που φέρονται να εκτέλεσαν τον δημοσιογράφο, δηλώνουν αθώα και επιθυμούν τη γρήγορη εξέλιξη της δίκης.

Ζήτησαν επίσης οι δικηγόροι υπεράσπισης να προσκομιστούν στο δικαστήριο, εάν υπάρχουν, στοιχεία που αναφέρουν δημοσιεύματα περί μεγάλου χρηματικού ποσού που εντοπίστηκε σε εμβάσματα και σχετίζεται με την υπόθεση. Επισήμαναν, πάντως, πως «δεν υπάρχουν τέτοια εμβάσματα».

Κατέρρευσε η μητέρα του Καραϊβάζ - Ξέσπασε η αδερφή του

«Εγώ τι να πω, θέλω να βρεθούν οι εντολείς» είπε η μητέρα του δολοφονημένου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, έξω από τα δικαστήρια της Δέγλερη, λίγο προτού «λυγίσει», όταν ερωτήθηκε για τους δυο δράστες που αντίκρισε στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Η αδερφή του τόνισε από την πλευρά της ότι ένιωσε μίσος όταν τους είδε και ζήτησε να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Δείτε το βίντεο του Orange Press Agency:

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA