Μενού
Ομελέτα
Ομελέτα στην Αθήνα | Instagram - @Greekgateway
  • Α-
  • Α+

Οι χθεσινές καιρικές συνθήκες λόγω καύσωνα ήταν ανυπόφορες, ειδικά όταν γίνεται λόγος για τα αστικά κέντρα όπως η Αθήνα, όπου η θερμοκρασία στις ταράτσες των κτιρίων ξεπερνούσε τους 60 βαθμούς.

Αρκετοί από τους κατοίκους της πρωτεύουσας «εκμεταλλεύτηκαν» την κλιματική κρίση, γιατί περί αυτού πρόκειται όταν παρατηρούνται τόσο υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, και αποφάσισαν να μαγειρέψουν στο μπαλκόνι τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο λογαριασμός «Lida Maria», στο TikTok, ο οποίος αποφάσισε να φτιάξει μία ομελέτα στο μπαλκόνι του. Ρίχνοντας λίγο λάδι στο τηγάνι του, το άφησε για λίγο σε εξωτερικό χώρο μέχρι που άρχισε να «τσιγαρίζει».

Ρίχνοντας, δύο αυγά, λίγο φέτα και ντομάτα, και ανακατεύοντας καλά, έφτιαξε μία πεντανόστιμη –όπως φαίνεται– ομελέτα στο μπαλκόνι του στην Αθήνα, χωρίς να χρειαστεί ρεύμα.

«Ένα καλοκαίρι στην Ελλάδα, όπου η θερμοκρασία ξεπερνάει τους 40 βαθμούς Κελσίου» έγραψε στο Instagram, με αρκετούς από τους χρήστες να αναφέρουν: «Η γιαγιά μου θα ήταν περήφανη, στο Κατάρ το έχουμε συνηθίσει, πρώτης ποιότητας πρωινό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA