Μενού
opadiki_via2
  • Α-
  • Α+

Ελεύθερος αφέθηκε ο κατηγορούμενος ως «υπαρχηγός» της εγκληματικής οργάνωσης χούλιγκαν που κατηγορείται ότι βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, κατά τη διάρκεια επεισοδίων στου Ρέντη. 

Ο άνδρας συνελήφθη σε φιλικό του σπίτι στην Αγία Βαρβάρα το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (1/5) από την ΕΛΑΣ. Σύμφωνα με τον ALPHA, ο «Κορυδαλλιώτης» αφέθηκε ελεύθερος τη Μεγάλη Πέμπτη με περιοριστικούς όρους. 

Συγκεκριμένα, πρέπει να εμφανίζεται στο ΑΤ της περιοχής του μία φορά το μήνα και του απαγορεύτηκε η συμμετοχή σε οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα σε όλους τους αθλητικούς συλλόγους. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο «Κορυδαλλιώτης» θεωρείται ως ο «υπαρχηγός» της εγκληματικής οργάνωσης αλλά αφέθηκε ελεύθερος γιατί δεν υπήρχαν στοιχεία για τη φυσική του παρουσία στα επεισόδια στου Ρέντη

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του Alpha, η ΕΛΑΣ θεωρεί πως πρόκειται για τον άνθρωπο που πλήρωνε τους οπαδούς άλλων ομάδων όταν δημιουργούσαν επεισόδια και έλεγχε ποιος θα μπει στο γήπεδο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA