Τέσσερις εργαζόμενοι τραυματίστηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια εργασιών σύνδεσης νέου αγωγού ύδρευσης της ΕΥΑΘ στην οδό Αγίου Δημητρίου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, λίγο πριν τεθεί σε λειτουργία το νέο τμήμα του δικτύου, η πίεση του νερού προκάλεσε θραύση σε προσωρινή κατασκευή του αγωγού. Τα θραύσματα εκτοξεύτηκαν και χτύπησαν τους εργαζόμενους στα πόδια.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν άμεσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο για εξετάσεις. Τρεις από αυτούς έλαβαν εξιτήριο, ενώ ένας εργάτης παραμένει νοσηλευόμενος, καθώς υπέστη κάταγμα κάτω από το γόνατο.
Η διοίκηση της ΕΥΑΘ έχει διατάξει επείγουσα έρευνα για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος και να αποσαφηνιστεί αν τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.
- Μηνύματα Τσίπρα προς πάσα κατεύθυνση: Τα πρόσωπα που καλεί και η παρουσία στις επόμενες εκλογές
- Κρας τεστ για την κυβέρνηση ο ΟΠΕΚΕΠΕ: Πότε θα γίνει ο ανασχηματισμός - O προβληματισμός Μητσοτάκη
- Γιάννης Μπρούζος: Πέθανε σε ηλικία 41 ετών ο συγγραφέας του βιβλίου «24 γράμματα στον γιο μου»
- Ο φονικότερος σεισμός στην ιστορία της νεότερης Ελλάδας – «Ο μεγάλος χαλασμός» της Χίου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.