Ένα ακόμα τραγικό εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (25/2) στο λιμάνι του Ηρακλείου και ειδικότερα στο καρνάγιο, όπου ένας 57χρονος άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στον χώρο όπου εργαζόταν.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο οι διασώστες διαπίστωσαν ότι ο άνδρας, αιγυπτιακής καταγωγής είχε ήδη χάσει τη ζωή του.
Η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ σύμφωνα με τις οι Αρχές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, με τον θάνατό του να αποδίδεται σε παθολογικά αίτια.
- «Πώς είναι η ζωή μου με τον κατώτατο μισθό»: Τρεις ιστορίες νέων εργαζομένων
- Η Τούνη βγήκε για ποτό και στο διπλανό τραπέζι ήταν ο καταδικασμένος για το revenge porn - «Ζήτησα να τον διώξουν»
- Φάκελος 17Ν: Η ζωή του αρχηγού της οργάνωσης Αλέξανδρου Γιωτόπουλου
- Ποια πολύ γνωστή ηθοποιός έπαιζε τη μαμά της Δήμητρας στο Σ' αγαπώ Μ' αγαπάς
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.