Μενού
Δικαστήριο
Αναμονή για ακροαματική διαδικασία σε δικαστήριο | EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
  • Α-
  • Α+

Ελεύθερος αφέθηκε για το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης, όταν με την νταλίκα του πατέρα του παρέσυρε και σκότωσε τον 16χρονο φίλο του, ο 17χρονος στην Εύβοια.

Ο 17χρονος και η μητέρα του οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα στα δικαστήρια Χαλκίδας και, σύμφωνα με το eviathema.gr, αφέθηκε ελεύθερος τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του, που κατηγορήθηκε για παραμέληση ανηλίκου.

Οι δύο τους κρατούνταν από το βράδυ της Πέμπτης στο Αστυνομικό Τμήμα Καρύστου, στην Εύβοια, μετά το τροχαίο δυστύχημα κατά τη διάρκεια του οποίου σκοτώθηκε ο 16χρονος φίλος και συμμαθητής του.

Εύβοια: Το χρονικό του δυστυχήματος

Σε κατάσταση σοκ είναι τις τελευταίες ώρες η τοπική κοινωνία της Καρύστου στην Εύβοια μετά την τραγική είδηση πως σήμερα το πρωί ένας 17χρονος παρέσυρε με το φορτηγό που οδηγούσε έναν 16χρονο.

Σύμφωνα με το evima.gr ο 17χρονος οδηγούσε την νταλίκα του πατέρα του και δεν αντιλήφθηκε εγκαίρως το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε το θύμα του τροχαίου δυστυχήματος.

Κατά τις ίδιες πηγές, το παιδί που έχασε την ζωή του πήγαινε στο ίδιο σχολείο με τον 17χρονο, ο οποίος τον εγκατέλειψε στο σημείο του δυστυχήματος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA