Μενού
fotia
Επιχείρηση της Πυροσβεστικής | Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ
  • Α-
  • Α+

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά στο Μαύρο Λιθάρι με συνέπεια να δοθεί εντολή προληπτικής εκκένωσης της κατασκήνωσης που βρίσκεται στη Λάκκα Αναβύσσου για την ασφάλεια των παιδιών. 

Στην περιοχή επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σαρωνικού καθώς και εναέρια μέσα. 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και 112

Λόγω της πυρκαγιάς που μαίνεται στην περιοχή, η Τροχαία έχει προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για να διασφαλιστεί η ασφαλής διέλευση κατοίκων και οχημάτων.

Η ΕΛΑΣ, ειδικότερα, έκλεισε τη λεωφόρο Σουνίου από Ανάβυσσο προς Σαρωνίδα. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η διακοπή της κυκλοφορίας έχει γίνει από το ύψος της οδού Ηλέκτρας έως το ύψος της οδού Μίνωος.

Σε νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία και της Τροχαίας, διενεργείται εκτροπή στη Λεωφόρο Αθηνών Σουνίου στο ύψος της Λεωφόρου Καραμανλή λόγω της μεγάλης φωτιάς στην Αττική.

Το 112 έστειλε μήνυμα σε όσους βρίσκονται στο Μαύρο Λιθάρι να εκκενώσουν προς Γλυφάδα. 

 

Google News

Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA