Μενού
Η φωτιά στον αποθηκευτικό χώρο
Η φωτιά στον αποθηκευτικό χώρο | Facebook
  • Α-
  • Α+

Φωτιά τώρα έχει εκδηλωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, σε χώρο εργοστασίου στο Μοσχάτο, με την πυροσβεστική να έχει αποστείλει ήδη επίγειες δυνάμεις για την αντιμετώπισή της και το 112 να προειδοποιεί τους κατοίκους.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της πυροσβεστικής, η φωτιά ξέσπασε σε εργοστασιακό αποθηκευτικό χώρο επί της οδού Κεφαλληνίας, ενώ για την κατάσβεσή της έχουν κινητοποιηθεί 22 πυροσβέστες με 7 οχήματα.

Η Πολιτική προστασία έστειλε μήνυμα 112, το οποίο προειδοποιεί τους κατοίκους να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους, για να προστατευθούν από τον εκλυόμενο καπνό, ενώ δεν υπάρχουν αναφορές για εγκλωβισμένους.

Το μήνυμα του 112
Το μήνυμα του 112

Βίντεο από τη φωτιά - Εκτροπές σε οδούς και εκκενώσεις κτιρίων

Σε βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο Facebook φαίνεται ο πυκνός καπνός που έχει κατακλύσει την περιοχή γύρω από το καιόμενο εργοστάσιο, με τις φλόγες να είναι ορατές μέχρι και στο ύψος των ταρατσών παραπλήσιας πολυκατοικίας.

 

Η κυκλοφορία στους γύρω δρόμους έχει αποκατασταθεί.

Ενημερωτικός λογαριασμός στα social media κάνει λόγο για μαζική παρουσία της πυροσβεστικής καθώς και για εκκένωση του κοντινού κλειστού γυμναστηρίου για λόγους ασφαλείας, λόγω του τοξικού καπνού.

Βίντεο από την επιχείρηση της πυροσβεστικής

 

Google News

Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA