Μενού
Ελικόπτερο Πυροσβεστικής
Επιχείρηση κατάσβεσης φωτιάς | EUROKINISSI / ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Φωτιά τώρα στη Μεσσηνία, στην περιοχή του Νεοχωρίου προβληματίζει τις τελευταίες ώρες την Πυροσβεστική, η οποία έχει κληθεί το τελευταίο 24ώρο να διαχειριστεί 45 δασικές πυρκαγιές.

Η φωτιά στη Μεσσηνία εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση, ενώ επιχειρούν -μέχρι στιγμής- 16 πυροσβέστες, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και από αέρος συμβάλλει ένα ελικόπτερο.

Πρόκειται για ένα από τα πύρινα μέτωπα που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει η Πυροσβεστική τα τελευταία 24ώρα, την ώρα που το 112 έχει στείλει, σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, 11 μηνύματα είτε για ενημέρωση είτε για απομάκρυνση κατοίκων.

Αυτή την ώρα φωτιές καίνε στο Μαύρο Λιθάρι Αναβύσσου, στην Αρκαδία, στη Μεγαλόπολη, στη Θήβα, στην Κεφαλονιά και στην Αχαΐα

Η ταχύτητα των ανέμων ξεπερνά τα 95 χλμ / ώρα.

Μετά τις 17:00 το απόγευμα της Παρασκευής, το 112 ενεργοποιήθηκε στη Μεσσηνία και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Νεοχωρίου, καλώντας τους κατοίκους του να βρίσκονται σε ετοιμότητα.

«Ενεργοποίηση 112. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Αν βρίσκεστε στην περιοχή Νεοχώρι Μεσσηνίας παραμείνετε σε ετοιμότητα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχώς» αναφέρει το μήνυμα της Υπηρεσίας.

Google News

Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA