Μενού
Φωτιά στην Κερατέα
Άνδρας σβήνει φωτιά στην Κερατέα | EUROKINISSI / ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Φωτιά τώρα σε χαμηλή βλάστηση στην Κερατέα έχει προκαλέσει νέο συναγερμό στην Πυροσβεστική, με τις δυνάμεις της Υπηρεσίας να έχουν επικεντρωθεί στην περιοχή της Πλάκας.

Η Πυροσβεστική υπογραμμίζει πως για την κατάσβεση της φωτιάς στην Κερατέα έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις, ο πλήρης αριθμός των οποίων δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη.

Σε τελευταία της ενημέρωση, η Πυροσβεστική συμπληρώνει πως φωτιά στην Κερατέα έχει προκαλέσει προβληματισμό, καθώς μαίνεται κοντά στον οικισμό Πλάκα, και συνεπώς κοντά σε παρακείμενες οικίες.

Στη φωτιά στην Κερατέα επιχειρούν, μέχρι στιγμής, 56 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 17 οχήματα ενώ 8 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα συνδράμουν στο έργο κατάσβεσης από τον αέρα.

Φωτιά και στο Σουφλί - Κινητοποιήθηκαν τέσσερα εναέρια μέσα

Φωτιά τώρα σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Κορνοφωλιά, στο Σουφλί Έβρου έχει προκαλέσει την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, η οποία προσπαθεί να την περιορίσει προτού επεκταθεί.

Η ενημέρωση από την Πυροσβεστική κάνει λόγο πως στη φωτιά στο Σουφλί επιχειρούν 26 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 7ης ΕΜΟΔΕ, 9 οχήματα, 3 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Συνδρομή παρέχουν μηχανήματα έργου ΟΤΑ, με την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής να είναι ιδιαίτερα μεγάλη λόγω των ακραίων πυρομετεωρολογικών συνθηκών, οι οποίες «βοηθούν» στην εκδήλωση και στην επέκταση πυρκαγιών.

Google News

Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA