Μενού
Πυροσβέστης σε φωτιά
Πυροσβέστης σε φωτιά | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Σε ύφεση είναι η φωτιά που ξέσπασε στο Ρέθυμνο. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που έκαιγε μέσα σε φαράγγι στα Πευκάκια, επιχείρησαν 16 πυροσβέστες με επτά οχήματα και δύο ελικόπτερα. 

Για την κατάσβεση επιχείρησαν εκτός από δυνάμεις της πυροσβεστικής, υδροφόρες της Πολιτικής Προστασίας, της Περιφέρειας και του Δήμου καθώς επίσης και εθελοντές. 

Το ελικόπτερο της πυροσβεστικής πραγματοποίησε περί τις 15 ρίψεις, σύμφωνα με το goodnet.gr. Τα πεζοπόρα τμήματα παραμένουν επί τόπου υπό τον κίνδυνο αναζωπύρωσης, ώστε να ελεγχθεί πλήρως η κατάσταση.

Νωρίτερα, το 112 έστειλε μήνυμα στους κατοίκους της περιοχής Τρία Μοναστήρια να παραμείνουν σε ετοιμότητα.

Πρόκειται για τη δεύτερη φωτιά στο Ρέθυμνο μέσα σε μία ημέρα αφού την Τρίτη (25/6) ξέσπασε πυρκαγιά στα Ακούμια. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έδωσαν ολονύχτια μάχη για τον περιορισμό της ενώ η φωτιά έκαψε χιλιάδες στρέμματα αγροτολιβαδικής έκτασης. Ωστόσο, λίγο μετά τις 12:00 σήμερα υπήρξε νέα αναζωπύρωση στα Ακούμια

Google News

Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA