Μενού
Ελικόπτερο Πυροσβεστικής
Διαδικασία κατάσβεσης φωτιάς | EUROKINISSI / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Φωτιά τώρα σε χαμηλή βλάστηση στον Ασπρόπυργο έχει σημάνει νέο συναγερμό στην Πυροσβεστική, την ώρα που επιχειρεί σε άλλα μέτωπα της χώρας, όπως τη Λέσβο.

Η φωτιά στον Ασπρόπυργο εκδηλώθηκε στην περιοχή Λάκκα Κάτσαρη, ενώ επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις, όπως ένα ελικόπτερο.

Η πυρκαγιά δεν απειλεί σπίτια ή επιχειρήσεις ενώ καίει σκουπίδια και ξερά χόρτα. Επιχειρούν 30 πυροσβέστες, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 12 οχήματα κι ένα ελικόπτερο.

Λίγο πριν τις 03:00 το μεσημέρι του Σαββάτου, ενεργοποιήθηκε το 112 με το οποίο προειδοποιεί τους πολίτες ότι βρίσκεται σε εξέλιξη πυρκαγιά στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Συγκεκριμένα, ζητάει από τους κατοίκους της Νέας Ζωής να απομακρυνθούν προς Ασπρόπυργο και να ακολουθήσουν τις οδηγίες των Αρχών, για να διασφαλιστεί ο ασφαλής απεγκλωβισμός τους.

Η ΕΛΑΣ, παράλληλα, προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και εκτροπές της κυκλοφορίας την ώρα που η φωτιά στον Ασπρόπυργο και η επιχείρηση κατάσβεσής της βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Ειδικότερα, η Αστυνομία σημειώνει: «Λογω εκδήλωσης πυρκαγιας στην περιοχή του Ασπροπύργου διενεργείται εκτροπή στη συμβολή των Λ.Νατο και Αγίας Σοφίας».

 

Google News

Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA