Μενού
Θέματα Γαλλικά Πανελλαδικών εξετάσεων 2024
Θέματα Γαλλικά Πανελλαδικών εξετάσεων 2024 | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σήμερα οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες για είσοδο στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση εξετάζονται στα Γαλλικά, ως ειδικό μάθημα ξένης γλώσσας, με τα θέματα και τις απαντήσεις να έχουν εκδοθεί.

Δείτε εδώ τα θέματα για τα Γαλλικά

Δείτε εδώ τις απαντήσεις στα θέματα για τα Γαλλικά

Το Reader σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς θα δημοσιεύει τα θέματα και τις απαντήσεις τους καθ' όλη τη διάρκεια των Πανελληνίων Εξετάσεων 2024.

Ο σχολιασμός των θεμάτων στα Γαλλικά

Δείτε παρακάτω βίντεο αναλυτικού σχολιασμού των θεμάτων για τα Γαλλικά

Πανελλήνιες 2024: Το πρόγραμμα για τα ειδικά μαθήματα

Η πρώτη εβδομάδα εξετάσεων των Ειδικών Μαθημάτων ολοκληρώθηκε με την εξέταση του μαθήματος «Μουσική Αντίληψη, Θεωρία και Αρμονία», το Σάββατο 22 Ιουνίου.

Κατά τη δεύτερη εβδομάδα, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα μαθήματα:

  • Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία (Τρίτη 25 Ιουνίου)
  • Γαλλικά (Τετάρτη 26 Ιουνίου)
  • Ισπανικά (Πέμπτη 27 Ιουνίου)
  • Ιταλικά (Παρασκευή 28 Ιουνίου).

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 08:30 (Γερμανικά, Ελεύθερο Σχέδιο, Γραμμικό Σχέδιο, Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία, Γαλλικά, Ισπανικά, Ιταλικά).

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η διάρκεια εξέτασης για τα μαθήματα των ξένων γλωσσών είναι τρεις (3) ώρες, των Σχεδίων (Ελεύθερο και Γραμμικό) είναι έξι (6) ώρες. Για το μουσικό μάθημα «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία» η εξέταση της φωνητικής ή οργανικής μουσικής διαρκεί 4΄ έως 6΄ λεπτά ανά υποψήφιο, ενώ για το μουσικό μάθημα «Μουσική Αντίληψη, Θεωρία και Αρμονία», η εξέταση συνολικά έχει διάρκεια τρεις (3) ώρες και 30΄ λεπτά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA