Μενού
peripoliko
Περιπολικό της αστυνομίας. | ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τα ονόματα και τις φωτογραφίες οκτώ ατόμων μελών εγκληματικής οργάνωσης, που διέπραττε ανθρωποκτονίες, εκρήξεις και εμπρησμούς.

Πρόκειται για εκτελεστές και άλλα μέλη της Greek Mafia, τα οποία μάλιστα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, εμπλέκονται στη δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου, γνωστού με το παρατσούκλι «θείος Τζο».

Ο Γιάννης Σκαφτούρος ήταν ένα από τα βασικά στελέχη της «Greek Mafia»  και σύμφωνα με την Αστυνομία ήταν το δεξί χέρι του Βασίλη Στεφανάκου, (που δολοφονήθηκε το 2018), όπως επίσης και στενός συνεργάτης του Παναγιώτη Βλαστού.  

Η Aστυνομία συγκέντρωνε πληροφορίες για τις δύο δολοφονίες και τον Ιανουάριο προχώρησε σε συλλήψεις. Για τις συλλήψεις αξιοποιήθηκαν πληροφορίες από προηγούμενη υπόθεση απόπειρας δολοφονίας στην Πιερία και γενετικό υλικό που υπήρχε διαθέσιμο σε μοτοσικλέτα που βρέθηκε μετά τη δολοφονία του Βασίλη Ρουμπέτη.  

Σύμφωνα με το OPEN, τα τέσσερα άτομα της εγκληματικής οργάνωσης ακόμα αναζητούνται και εις βάρος τους εκδόθηκαν διεθνή εντάλματα. Ένας από τους καταζητούμενους με διεθνές ένταλμα θεωρείται ως ο αρχηγός της συμμορίας. 

Για να δείτε τα στοιχεία των οκτώ ατόμων πατήστε ΕΔΩ

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA