Μενού
xristos kallianos
Ο Χρήστος Καλλιάνος. | Glomex/ANT1 TV
  • Α-
  • Α+

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του Χρήστου Καλλιάνου, αδελφού του βουλευτή της ΝΔ, για τον θάνατο και την περιπέτεια υγείας του πατέρα τους, Δημήτρη.

«Δεν είμαι απλός γιατρός. Είμαι κάτοχος 8 διδακτορικών», είπε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 ο Χρήστος Καλλιάνος, ο οποίος εξαπέλυσε τα «βέλη» του για ακόμα μια φορά στους θεράποντες ιατρούς στο Νοσοκομείο «Αττικόν».

«Δεν μπορεί να γίνει σε δωμάτιο ο ακρωτηριασμός του δαχτύλου, χωρίς να ξέρεις ποιος είναι δίπλα στον θάλαμο, χωρίς να υπάρχει κατάσταση χειρουργείου και δίχως να υπάρχει έγγραφη συναίνεση του ασθενούς», είπε χαρακτηριστικά.

Χρήστος Καλλιάνος: Τι αποκάλυψε

Ο Χρήστος Καλλιάνος υποστήριξε επίσης ότι ενώ βρισκόταν στο πλευρό του πατέρα του, φοιτητές ιατρικής και ειδικευόμενοι ζητούσαν να τους μεταφέρει τις γνώσεις του για σειρά εξετάσεων και για την πορεία του 79χρονου.

«Σκέφτηκα ακόμη και να φέρω ουσίες από το νοσοκομείο όπου εργάζομαι και να του κάνω ενός τύπου ευθανασία. Η διασωλήνωση του πατέρα μου έγινε για τα μάτια του κόσμου», αποκάλυψε στη συνέχεια.

«Στον Άδωνι Γεωργιάδη θα απαντούσα ότι δεν ξέρει τι του γίνεται, δεν ήταν μπροστά, δεν είναι γιατρός», πρόσθεσε ο Χρήστος Καλλιάνος.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA