Μενού
paralia xalkidiki
Παραλία στην ανατολική ακτή της Σιθωνίας στη Χαλκιδική.
| Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Στη λίστα του Beautiful Destinations με τους 5 κορυφαίους προορισμούς για τον Ιούλιο συμπεριλήφθη η Χαλκιδική.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για δημοφιλέστατο λογαριασμό στο Instagram με πάνω από 25 εκατομμύρια ακόλουθους και περισσότερες από 13.000 αναρτήσεις.

«Καλούμε όλους τους εξερευνητές του Ιουλίου για επικές περιπέτειες αυτόν τον καταιγιστικός καλοκαιρινό μήνα. Έχουμε τους τέλειους προορισμούς και σας μεταφέρουμε τις ταξιδιωτικές πληροφορίες που χρειάζεστε», αναφέρεται στην ανάρτηση του Beautiful Destinations.

Η Χαλκιδική στο top-5 για τον Ιούλιο

Ποιοι είναι αυτοί οι προορισμοί και τι έγραψε ο δημοφιλής λογαριασμός στο Instagram:

  1. «Σεϋχέλλες: Κερδίστε τη ζέστη και πιάστε επικά κύματα! Ο Ιούλιος είναι ο πιο δροσερός μήνας στις Σεϋχέλλες, με ηλιόλουστους ουρανούς, ήρεμες θάλασσες και ιδανικές συνθήκες για σέρφινγκ. Ιδανικό για μια αναζωογονητική απόδραση.
  2. Χαλκιδική, Ελλάδα: Ταξιδάκια από νησί σε νησία, ηλιοθεραπεία και θαλασσινά φαγητά! Ο Ιούλιος φέρνει ζεστασιά και έντονη νυχτερινή ζωή. Παρακολουθήστε το Sani Festival, που ξεκινά τον Ιούλιο για μουσική, χορό και πολιτιστική εμβάπτιση!
  3. Εθνικό Πάρκο Μπανφ, Καναδάς: Περπατήστε σε μαγευτικά βουνά, εντοπίστε αρκούδες γκρίζλι και δείτε εκπληκτικές λίμνες. Η περίοδος αιχμής του Ιουλίου συνδυάζεται με ηλιοφάνεια και υπαίθριες περιπέτειες!
  4. Κο Κουντ, Ταϊλάνδη: Ανακαλύψτε κρυμμένους κολπίσκους και καταπράσινα τροπικά δάση σε αυτό το απίστευτο νησί. Ο Ιούλιος προσφέρει το τέλειο, μια γλυκιά περίοδος ανάμεσα σε διαστήματα βροχών και ξηρασίας.
  5. Προβηγκία, Γαλλία: Τα χωράφια λεβάντας σε πλήρη άνθιση! Ο Ιούλιος προσφέρει ευωδιαστά τοπία σε γοητευτικά γαλλικά χωριά. Ζήστε το Φεστιβάλ της Αβινιόν, μια διάσημη εκδήλωση παραστατικών τεχνών όλο τον Ιούλιο.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA