Μενού
Η κρυφή παραλία
Η κρυφή παραλία | Youtube
  • Α-
  • Α+

Μπορεί ο υδράργυρος να κλυδωνίζεται τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν σταθερά και αισθητά, ανεβάζοντας ταυτόχρονα και την όρεξή μας για εξόρμηση στην παραλία.

Βρήκαμε μάλιστα ένα ιδανικό σημείο για μπάνιο, πολύ κοντά στην Αθήνα, σε μία παραλία που συνδυάζει κλασική ομορφιά καθώς και δροσερές κρυψώνες, κάτω από τεράστια, σμιλεμένα βράχια.

Πρόκειται για την παραλία του Αγίου Δημητρίου στην Κάρυστο, στην Εύβοια. Ένας χρήστης του TikTok μοιράστηκε στιγμιότυπα από το εντυπωσιακό σπήλαιο στην άκρη της, το οποίο διαθέτει δική του ακροθαλασσιά από ψιλό χαλίκι, πάνω από την οποία δεσπόζει ως φυσικό ταβάνι ο φαγωμένος από τα στοιχεία βράχος.

Το στέκι αυτό βέβαια δεν είναι για κλειστοφοβικούς, αφού σε πολλά σημεία το άνοιγμα είναι πολύ στενό για να σταθείς όρθιος. Για όποιον όμως δεν φοβάται την περιπέτεια, το σπήλαιο προσφέρει ένα μοναδικό θέαμα.

Η μακρόστενη είσοδός του αφήνει αρκετό φως να περάσει, αναδεικνύοντας το τιρκουάζ της ρηχής παραλίας που μοιάζει με ψεύτικο. Αν διατίθεστε να ταξιδέψετε μόλις μερικές ωρίτσες από την Αθήνα, ο Άγιος Δημήτριος θα σας ανταμείψει με αυτή την ασυναγώνιστη φυσική πισίνα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA