Μενού
Η παραλία που είναι «ίδια» ο Μπάλος
Η παραλία που είναι «ίδια» ο Μπάλος | Youtube
  • Α-
  • Α+

Αν βρεθείτε σε αυτή τη νησιωτική παραλία, που απέχει μόλις λίγα μέτρα από τα παράλια της Αττικής, τα κρυστάλλινα νερά της και η αψεγάδιαστη άμμος θα σας κάνουν να νομίζετε ότι βρίσκεστε στον Μπάλο της Κρήτης.

Πρόκειται φυσικά για τον Άγιο Νικόλαο Αναβύσσου, την παραλία που απλώνεται κάτω από τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων, με ξεχωριστή θέα στο Αιγαίο πέλαγος.

Στα αριστερά της στενής λωρίδας γης που ενώνει το νησάκι του Αγίου Νικολάου με την στεριά δημιουργείται ένα φυσικό «λιμάνι» όπου βρίσκουν αγκυροβόλι δεκάδες μικρά σκάφη.

Μια φαρδιά λωρίδα άμμου ενώνει το νησάκι - ακρωτήρι του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο με την Αττική και εκεί ακριβώς είναι που στήνουν ομπρέλες οι επισκέπτες για να απολαύσουν το μπάνιο τους.

Αν πάλι περάσετε απέναντι στο νησί και έχετε διάθεση για εξερεύνηση, θα σας καταπλήξει σίγουρα η πανέμορφη μικρή παραλία προτιμούν και γυμνιστές. Το ειδυλλιακό τοπίο συμπληρώνει ο ναός του Αγίου Νικολάου, που διαβλέπει τον κόλπο και τα τελευταία χρόνια είναι δημοφιλής προορισμός για όσους θέλουν νησιωτικό γάμο χωρία να «τρέχουν» στις Κυκλάδες

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA