Μενού
Ρούλα Πισπιρίγκου
Ρούλα Πισπιρίγκου | ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Την πρώτη αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη στην καταδίκη της πρώην συζύγου του, Ρούλας Πισπιρίγκου, σε ισόβια για τη δολοφονία της κόρης τους, Τζωρτζίνας, μετέφερε ο δικηγόρος του.

Ο Δημήτρης Γεωργακόπουλος, μιλώντας στο Star, έκανε λόγο για δικαίωση του εντολέα του αλλά και της Τζωρτζίνας.

«Δεν περιμέναμε κάποιο διαφορετικό αποτέλεσμα. Η καταδίκη και μάλιστα ομόφωνα είναι η απόλυτη δικαίωση για μας. Η απόλυτη δικαίωση για τον κ. Δασκαλάκη, που όλο αυτό το διάστημα, με ιδιαίτερη αξιοπρέπεια, έχει διαχειριστεί μία δύσκολη κατάσταση για αυτόν» επεσήμανε, ειδικότερα.

Ο δικηγόρος, αναφερόμενος στο δικαστήριο, επεσήμανε πως ελέγχθηκαν όλα τα στοιχεία και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το αποτέλεσμα.

«Ήταν μακρά σε διάρκεια διαδικασία, διαδικασία το δικαστήριο δεν άφησε πέτρα που να μην τη σηκώσει. Οπότε δεν τίθεται κανενός είδους ζήτημα στα κρίσιμα ζητήματα, γι' αυτό είχαμε ομόφωνη απόφαση» είπε.

Ερωτώμενος για την πρώτη αντίδραση του κ. Δασκαλάκη, μετά την ανακοίνωση της απόφασης, σημείωσε πως «ξεφύσηξε και είναι και η δική του αίσθηση αυτή της δικαίωσης και της δικαίωσης της Τζωρτζίνας». 

Τέλος, επεσήμανε πως τη σκυτάλη, πλέον, παίρνει η δεύτερη υπόθεση αυτή για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας. 

Η απόφαση του δικαστηρίου για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο επέβαλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης στη Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας, σύμφωνα και με την εισαγγελική πρόταση.

«Για να μπορέσει να χαρακτηριστεί η απόφαση καταδικαστική οφείλει να επιβληθεί μια ποινή όπως ορίζει ο νόμος. Με βάση τη νομολογία προβλέπεται μόνο η ποινή της ισόβιας κάθειρξης. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή» είπε η εισαγγελική λειτουργός.

Το δικαστήριο έκρινε ομόφωνα ένοχη την 35χρονη, για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και την ανθρωποκτονία σε βάρος της 9χρονης κόρης της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA