Μενού
Αστυνομία στην Κρήτη
Επιχείρηση της αστυνομίας στην Κρήτη | EUROKINISSI / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου ενός 65χρονου Γερμανού στην Ιεράπετρα καθώς, σύμφωνα με το neakriti.gr, το Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής και η Διεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος Ηρακλείου, εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης σε βάρος ενός 45χρονου φίλου του.

Ο 65χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο λιμανάκι των Φέρμων Αγίου Ιωάννου, στην Ιεράπετρα στις 7 Απριλίου, ενώ από τις έρευνες των Αρχών, προέκυψε εμπλοκή του 45χρονου.

Μάλιστα, ο 45χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας σχετικά με τον θάνατο, ο οποίος αρχικά είχε αποδοθεί σε παθολογικά αίτια καθώς ο 65χρονος ήταν καρκινοπαθής τελικού σταδίου.

Ιεράπετρα: Το χρονικό θανάτου του 65χρονου

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της 7ης Απριλίου στην Ιεράπετρα, όταν γυναίκα που είχε αναλάβει τη φροντίδα του 65χρονου, μπήκε στο σπίτι του, όπου τον βρήκε νεκρό και κάλεσε αμέσως το Αστυνομικό Τμήμα για να δηλώσει το συμβάν.

Οι αστυνομικοί, που πήγαν αμέσως στο σπίτι του νεκρού, είδαν ότι στο πάτωμα υπήρχαν σταγόνες αίματος και σημάδια στο κεφάλι του, που θα μπορούσαν να έχουν προκληθεί είτε από πτώση στο πάτωμα είτε από ανθρώπινο χέρι. 

Την επόμενη ημέρα έγινε η ταφή του 65χρονου στο κοιμητήριο του Αγίου Ιωάννου, χωρίς να παρίσταται κάποιος από την οικογένειά του.

Παράλληλα, είχε ενημερωθεί η εισαγγελική Αρχή και δύο μέρες αργότερα, με εισαγγελική εντολή, έγινε η εκταφή και μεταφέρθηκε η σορός του για εργαστηριακό έλεγχο στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ηρακλείου.

Στο μεταξύ, είχαν ψάξει οι αστυνομικοί το υλικό από τα καταγραφικά των κυκλωμάτων παρακολούθησης της γειτονιάς και είχαν διαπιστώσει ότι την προηγούμενη ημέρα ένας άνδρας με χειρουργική μάσκα, γάντια και κουκούλα είχε μπει στο διαμέρισμα του 65χρονου, ενώ είχαν ερευνήσει και τις συνομιλίες του 45χρονου φίλου του Γερμανού καρκινοπαθούς, μετά από άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA