Μενού
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Επιχείρηση του ΕΚΑΒ για μεταφορά ασθενή | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Στο νοσοκομείο, έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ, διακομίστηκε μία 15χρονη μαθήτρια στη Λαμία λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, το κορίτσι είχε βγει σε μπαρ της πόλης για πρώτη φορά με τέσσερις ακόμα φίλες της και φέρεται να λιποθύμησε αφότου ήπιε το δεύτερο ποτό, ενώ πέφτοντας χτύπησε στο πρόσωπο.

Η ανήλικη παρελήφθη από ασθενοφόρο και διακομίστηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας. Λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού αποφασίστηκε να μη μείνει στη Λαμία και τελικά το μεσημέρι της Κυριακής διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» στην Αθήνα, όπου νοσηλεύεται.

Για το περιστατικό συνελήφθη ο υπεύθυνος του καταστήματος, ενώ από την αστυνομία εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για την κατάσταση μέθης της μικρής και την πτώση της, καθώς εκλήθη να εξετάσει την 15χρονη και ο ιατροδικαστής Λαμίας.

Οι εξετάσεις βέβαια θα συνεχιστούν στο νοσοκομείο των Αθηνών, ενώ ιδιαίτερη σημασία έχουν τι θα δείξουν οι τοξικολογικές τα αποτελέσματα των οποίων θα καθυστερήσουν αρκετές ημέρες.

Το συγκεκριμένο περιστατικό δε χαρακτηρίζεται ως μεμονωμένο, καθώς πολλές φορές έχουν καταγραφεί ανάλογα συμβάντα σε διάφορα νυχτερινά καταστήματα που σερβίρουν οινοπνευματώδη σε ανήλικα άτομα.

Από την άλλη οι επαγγελματίες ισχυρίζονται ότι οι ανήλικοι θαμώνες έχουν φροντίσει να αγοράζουν οινοπνευματώδη από τα περίπτερα ή τα μίνι μαρκετ, τα οποία εισάγουν κρυφά στα μαγαζιά τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA