Μενού
Σχολείο
Κλειστό σχολείο | EUROKINISSI / ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
  • Α-
  • Α+

Ακόμη ένα περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με μία 15χρονη, σύμφωνα με την ΕΡΤ, να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από ανήλικες σε προαύλιο σχολείου στο Μεσολόγγι.

Το συμβάν σημειώθηκε τη Δευτέρα (22/4), στο προαύλιο του 1ου Γυμνασίου Μεσολογγίου, όταν μία 13χρονη μαζί με την αδερφή της πλησίασαν τη 15χρονη, της φόρεσαν στο κεφάλι την κουκούλα της μπλούζας της και τη χτύπησαν, τραυματίζοντάς την.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε, εν συνεχεία, στο νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου οι γιατροί της τοποθέτησαν προστατευτικό, ενώ σε βάρος της 13χρονης και των δύο γονιών της σχηματίστηκε δικογραφία.

Οι εκπαιδευτικοί, μιλώντας για το συμβάν στο Μεσολόγγι, το χαρακτήρισαν ως «μεμονωμένο» ενώ στις μαθήτριες επιβλήθηκε διήμερη αποβολή.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ ο διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Μεσολογγίου «είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται τέτοια περιστατικό στο σχολείο και δεν τίθεται θέμα bullying».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA