Μενού
Πτήση της Delta Airlines
Πτήση της Delta Airlines | EPA/MICHAEL REYNOLDS/ΑΠΕ-ΜΠΕ
  • Α-
  • Α+

Αναστάτωση σημειώθηκε σε πτήση από τη Γλασκώβη της Σκωτίας προς την Αίγυπτο καθώς ο πιλότος αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου, νωρίς τα ξημερώματα της Μ. Τρίτης.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το cretapost.gr, υπεύθυνοι για την ταλαιπωρία αυτή, ήταν μία 42χρονη Αγγλίδα και ο 45χρονος Πολωνός σύζυγός της, οι οποίοι είχαν μεθύσει και ήταν επιθετικοί κατά τη διάρκεια της πτήσης με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη αναστάτωση στην καμπίνα του αεροσκάφους.

Ο καπετάνιος έκρινε πως υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για την ομαλή διεξαγωγή της πτήσης και ζήτησε να προσγειωθεί στο Ηράκλειο.

Mάρτυρας το 8χρονο παιδί τους, που έβλεπε τους γονείς του να μη μπορούν να συνέλθουν από το μεθύσι και να δημιουργούν προβλήματα στον «αέρα».

Μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο, αφού είχε ειδοποιηθεί η αστυνομία, οι δύο γονείς συνελήφθησαν για διατάραξη ομαλής πτήσης.
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA