Μενού
kakopoiisi_paidiou
  • Α-
  • Α+

Συνολικά επτά καταγγελίες έχουν λάβει οι Αρχές όσον αφορά στον 63χρονο αρχαιοφύλακα που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων στη Νίσυρο.

Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες του Action24, έχουν γίνει καταγγελίες από επτά οικογένειες μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου, με τα φερόμενα ως θύματα του αρχαιοφύλακα να έχουν καταθέσει στην αστυνομία, παρουσία ψυχολόγων. 

Ο 63χρονος φαίνεται ότι παρέσυρε τους ανηλίκους στον ξενώνα του Αρχαιολογικού Μουσείου, όπου και διέμενε. 

Μητέρα ενός παιδιού, που είναι μεταξύ των καταγγελλόντων, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό και ενημέρωσε για τα όσα της είπε ο γιος της.

«Ήρθε διστακτικά να μας πει ότι θέλω να σας μιλήσω. Μας είπε κάποια πράγματα, μάς έδειξε κάτι προφυλακτικά που του έδινε συνέχεια, τον καλούσε σπίτι να του δώσει κάτι ή πήγαινε και τον έβρισκε στους αγώνες» είπε.

Σύμφωνα με την ίδια, ο 63χρονος «έβαζε μέσα τα παιδιά (σ.σ. στο σπίτι), έσβηνε τα φώτα και γδυνόταν για να τους δείχνει πώς να χρησιμοποιούν τα σεξουαλικά αντικείμενα». 

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής της, σημείωσε πως ο αρχαιοφύλακας είχε παρασύρει και τον γιο της στον ξενώνα. «Τον είχε πάει στο σπίτι του και του έδειχνε όλα αυτά τα σύνεργα που έχει, του είχε κάνει πρόταση να πάει να τα δοκιμάσει».

Η ίδια είπε πως είναι επτά τα παιδιά, αλλά εκτίμησε πως «δεν είναι μόνο αυτά». 

Ο κατηγορούμενος, που έχει αποπεμφθεί από τα καθήκοντά του και σε βάρος του διενεργείται ΕΔΕ, αρνείται τα όσα του αποδίδονται.

Την ίδια ώρα, στη Νίσυρο υπάρχει κύμα συμπαράστασης προς τον πατέρας που έκανε την αρχική καταγγελία κατά του 63χρονου και ο οποίος κινδυνεύει με απέλαση

Χθες, Πέμπτη (18/4), έγινε μεγάλη συγκέντρωση έξω από το αστυνομικό τμήμα του νησιού με κατοίκους να εκφράζουν στη στήριξή τους στον πατέρα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA