Οι αγρότες της Καρδίτσας και των Τρικάλων παραμένουν στα μπλόκα του Ε65, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, στέλνοντας μήνυμα αποφασιστικότητας:
«Δεν θα φύγουμε αν δεν ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά μας».
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, την ίδια ώρα, δημοτικά συμβούλια της Δυτικής Θεσσαλίας, σωματεία και σύλλογοι εγκρίνουν ψηφίσματα συμπαράστασης, ενισχύοντας το κύμα αλληλεγγύης στις κινητοποιήσεις.
Αύριο Κυριακή στις 11.00, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα επισκεφθεί το μπλόκο των αγροτών της Καρδίτσας στον Ε65, σε μια κίνηση που αναμένεται να δώσει περαιτέρω πολιτική βαρύτητα στον αγώνα τους.
- Μαρινέλλα: Το τραπέζι στο σπίτι της μετά την ταφή - «Περίμενα να τη δω να κατεβαίνει από τη σκάλα»
- Ιωάννα Τούνη: Ένοχοι οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση revenge porn
- Ξέσπασμα Ντόλκα για τη δίκη: «Φλωρίδη, δεν θα με βρεις ποτέ στα κιτάπια σου, δεν σε φοβάμαι»
- Κακοκαιρία: Οι ώρες με τα κύματα καταιγίδων στην Αττική - Τι θα γίνει την Πέμπτη - LIVE χάρτης
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.