Μενού
dikigoros Litras
Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας στην Ευελπίδων | Eurokinissi/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Σε κατάσταση σοκ είναι η Σοφία Πολυζωγοπούλου μετά τον ξυλοδαρμό από τον Απόστολο Λύτρα. Ο ποινικολόγος αφέθηκε ελεύθερος, γεγονός που προκάλεσε διπλή παρέμβαση του Αρείου Πάγου

Η δικηγόρος πήγε στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας στο ΑΤ Ομονοίας, όπου της έγινε εγκατάσταση του συστήματος panic button και στη συνέχεια αποχώρησε.

Είναι χαρακτηριστικό ότι έξω από το σπίτι στον Γέρακα, όπου έχει απαγορευτεί πλέον να πλησιάζει ο Απόστολος Λύτρας διατίθεται περιπολικό για 24ωρη φύλαξη, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η 37χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως φοβήθηκε για τη ζωή της καθώς ο σύζυγος της ήταν εκτός ελέγχου και αυτή αιμορραγούσε πολύ.

Αν και αρχικά υποστήριξε και η ίδια την εκδοχή της πτώσης από τη σκάλα, στον γιατρό που την εξέτασε άφησε να εννοηθεί ότι αυτό το κάνει λόγο φόβου για τα χειρότερα.

Όπως φέρεται να είπε η κ. Πολυζωγοπούλου, ανέφερε στους αστυνομικούς για το κουμπί πανικού που ήθελε στο κινητό της προκειμένου να δείξει με έμμεσο τρόπο ότι έχει κακοποιηθεί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA