Μενού
emfilivia
  • Α-
  • Α+

Περιστατικό έμφυλης βίας καταγράφηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (21/6) στην Αγία Γαλήνη, στο Ρέθυμνο, με το neakriti.gr να κάνει λόγο πως ένας άνδρας φέρεται να ξυλοκόπησε την πεθερά του στη μέση του δρόμου.

Όλα ξεκίνησαν όταν, φεύγοντας από το παραλιακό μέτωπο για να πάνε στο αυτοκίνητο με το οποίο είχαν φτάσει στην παραλία, η ηλικιωμένη γυναίκα εξέφρασε τη δυσφορία της, καθώς δεν μπορούσε να περπατήσει έως το πάρκινγκ.

Ο οδηγός του οχήματος στο Ρέθυμνο, και γαμπρός της ηλικιωμένης, αντέδρασε όταν άκουσε την πεθερά του να διαμαρτύρεται ότι πονάνε τα πόδια της και τότε οι δυο τους άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα, με αρκετό κόσμο να βγαίνει από τα καταστήματα και να παρακολουθεί. Μ

Μάλιστα ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, έφτασε στο σημείο να σηκώσει χέρι στην πεθερά του και να τη χτυπήσει μπροστά στα μάτια όλων.

Στη συνέχεια, μπήκε στη μέση η κόρη της ηλικιωμένης και σύζυγος του άνδρα, με το επεισόδιο να λαμβάνει τέλος, καθώς, ενώ είχε γίνει ήδη κίνηση να κληθεί το Λιμενικό για να επιληφθεί για το περιστατικό, δεν ήθελαν να δώσουν συνέχεια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA