Μενού
Ασθενοφόρο
Διακομιδή ασθενή από το ΕΚΑΒ | EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται το ένα από τα πέντε θύματα του τροχαίου ατυχήματος που έλαβε χώρα στην οδό Πειραιώς το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (1/5).

Ένας 5χρονος παραμένει διασηλωνωμένος στη ΜΕΘ του Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» και δίνει μάχη για τη ζωή του, μετά το τροχαίο, ενώ και οι άλλοι τέσσερις τραυματίες, συνεχίζουν να νοσηλεύονται.

Οι δύο γυναίκες, ηλικίας 53 και 33 ετών, μεταφέρθηκαν στον «Ερυθρό Σταυρό», ενώ τα άλλα δύο παιδιά, 10 και 8 ετών, είναι, επίσης, στο «Παίδων». Τα ανήλικα φαίνεται ότι έχουν διαφύγει τον κίνδυνο.

Πώς σημειώθηκε το σοβαρό τροχαίο στην Πειραιώς

Την ίδια ώρα, γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς σημειώθηκε το σοβαρό τροχαίο.

Περί τις 21:00 όχημα με οδηγό έναν 26χρονο κινούνταν επί της Πειραιώς, με κατεύθυνση από Πειραιά προς Αθήνα, όταν και παρέσυρε τους πέντε πεζούς.

Σύμφωνα με την Τροχαία, εκείνη την ώρα διέσχιζαν κάθετα το οδόστρωμα, με κατεύθυνση από τα δεξιά προς τα αριστερά ως προς την πορεία του οχήματος.

Να σημειωθεί πως οι πεζοί πέρασαν από σημείο το οποίο δεν υπάρχει διάβαση. 

Ο 26χρονος οδηγός συνελήφθη και οι Αρχές έλαβαν ποσότητα αίματος για να φανεί εάν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή κάποια άλλη ουσία. Κρατείται και σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον εισαγγελέα.

Κατά τις πληροφορίες του ΣΚΑΪ είπε στην αστυνομία πως «δεν είδε κανέναν» να βγαίνει στον δρόμο. 

Προανάκριση ενεργείται από το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Πειραιά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA