Μενού
Νοσοκομείο Παίδων
Στιγμιότυπο από νοσοκομείο Παίδων | EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
  • Α-
  • Α+

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον 6χρονο που κινδύνευσε να πνιγεί σε πισίνα ξενοδοχείου στην Πρέβεζα καθώς, σύμφωνα με το pelop.gr, αποσωληνώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (26/6).

Ο 6χρονος από την Πρέβεζα μεταφέρθηκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείο Πατρών σε κρίσιμη κατάσταση αφού ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από πισίνα ξενοδοχείου.

Ο ανήλικος διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, όπου διασωληνώθηκε, ωστόσο κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά στην Πάτρα, διότι συνέτρεχαν φόβοι για την υγεία του.

Πρέβεζα: Το χρονικό του ατυχήματος με τον 6χρονο

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το παιδί ήταν με την οικογένειά του και κολυμπούσε σε πισίνα ξενοδοχείου στην Πρέβεζα, όταν χάθηκε από το οπτικό πεδίο των γονέων του.

Κατά τις ίδιες πηγές ο ναυαγοσώστης του ξενοδοχείου αντέδρασε γρήγορα και ανέσυρε το παιδί από τον πυθμένα της πισίνας.

Μάλιστα, παρείχε τις πρώτες βοήθειες, ενώ γιατρός που βρισκόταν στο σημείο, με απινιδωτή, προχώρησε σε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ).

Το 6χρονο παιδί αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας για διασωλήνωση και στη συνέχεια διακομίστηκε στην Πάτρα για περαιτέρω ιατρική φροντίδα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA