Μενού
Συλληφθέντες στου Ρέντη
Συλληφθέντα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης για του Ρέντη | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Νέα βίντεο ντοκουμέντο από τις κινήσεις των οπαδών μέσα και έξω από το γήπεδο στου Ρέντη, όπου πέθανε ο αξιωματικός των ΜΑΤ, έρχονται στη δημοσιότητα τη στιγμή που οι συλληφθέντες έχουν πάρει προθεσμία για να απολογηθούν.

Σε ένα από αυτά τα βίντεο στου Ρέντη, που εξετάζεται εάν είναι μέρος από το στικάκι USB το οποίο άφησε «άγνωστος» σε χώρο του γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να το παραλάβει η ασφάλεια, φαίνεται μερίδα των οπαδών να έχει βγει από το «Μελίνας Μερκούρη» και να τρέχει για να συναντήσει τα ΜΑΤ.

Μεταξύ άλλων, το βίντεο είναι καταγεγραμμένο από κινητό τηλέφωνο, όχι από κάμερα και αποτυπώνονται οι οπαδοί να τρέχουν να πάρουν τα πολεμοφόδια, προκειμένου να ξεκινήσουν τα επεισόδια με τις δυνάμεις της Αστυνομίας.

Το δεύτερο βίντεο, σύμφωνα με το Star, έφτασε κι αυτό ανώνυμα στα χέρια της ΕΛΑΣ, είναι τραβηγμένο από κινητό και δείχνεις τους οπαδούς να είναι μέσα στο γήπεδο στου Ρέντη και να παρακολουθούν τον αγώνα.

Ρέντη: Κλειδί το στικάκι με τα 15 βίντεο που άφησε άγνωστος

Bίντεο - ντοκουμέντο που αποθήκευσε άγνωστος σε στικάκι USB και άφησε σε χώρο του γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να το παραλάβει η ασφάλεια είναι σύμφωνα με την ΕΛΑΣ το «κλειδί» που οδήγησε στις συλλήψεις οπαδών και συγκεκριμένα 20 ατόμων, τα οποία σύμφωνα με το Star αποτελούν τον βασικό πυρήνα των χούλιγκαν που είναι πλέον στα χέρια της αστυνομίας.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στις 18 Φεβρουαρίου και ενώ η έρευνα της αστυνομίας ήταν σε πλήρη εξέλιξη, άγνωστος τηλεφώνησε στην υπηρεσία αντιμετώπισης αθλητικής βίας στις 15:00 και είπε: «Άφησα απέναντι από τη Θύρα 5 στο Καραϊσκάκη ένα φλασάκι. Έχει τις κινήσεις των οργανωμένων πριν τα επεισόδια».

Αστυνομικός, κατά τις ίδιες πηγές, έσπευσε στο σημείο και βρήκε το στικάκι.

Στο USB stick βρέθηκαν 15 βίντεο στα οποία, σύμφωνα με το Star, φαίνεται ποιοι βγήκαν από το γήπεδο, ποιοι ενεπλάκησαν στα επεισόδια, αλλά και οι κινήσεις των δύο ηγετικών στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης.

Το στικάκι μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ προκειμένου να εντοπιστεί αν υπήρχαν ίχνη DNA, ωστόσο, στο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού σημειώνεται ότι δεν βρέθηκε κάτι καθώς ο άγνωστος που τηλεφώνησε φορούσε γάντια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA