Μενού
Αpostolos Litras
Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας | Eurokinissi/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Σε πλειστηριασμό βγαίνει η μεζονέτα των 196 τετραγωνικών μέτρων του Απόστολου Λύτρα στο Χαλάνδρι, όπου διαμένουν η πρώην σύζυγός του με την οποία χώρισαν πριν 11 χρόνια και οι κόρες του.

Όπως αναφέρει η εκπομπή «T Live» του Alpha, μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του, ο ποινικολόγος βγήκε από το συγκεκριμένο σπίτι και κατευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα Παλλήνης για να παρουσιαστεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, το συγκεκριμένο σπίτι βγαίνει σε πλειστηριασμό στις 26 Ιουνίου. Η κατοικία βρίσκεται σε οικόπεδο 410 τετραγωνικών μέτρων με υπόγειο, ισόγειο και πρώτο όροφο. Υπάρχει μία οφειλή από το 2011, περίπου στις 450 χιλιάδες ευρώ.

Πρώτη τιμή του πλειστηριασμού αναμένεται να είναι 396 χιλιάδες ευρώ, όπως αναφέρεται στην εκπομπή. Επιπλέον, σημειώνεται ότι ο ποινικολόγος διαθέτει μία μεγά΄λη συλλογή από super cars στη μεζονέτα στο Γέρακα.

Επιπλέον σημειώνεται ότι η πρώτη διαταγή πληρωμής είχε βγει το 2011. Ο δικηγόρος φέρεται ότι αγόρασε το σπίτι το 2006 με δάνειο 360 χιλιάδες ευρώ. Το αγόρασε 180 χιλιάδες ευρώ.

Το συγκεκριμένο δάνειο, σταμάτησε να το αποπληρώνει γύρω στο 2010 και είναι αυτό που έχει δημιουργήσει το χρέος των 450 χιλιάδων ευρών. Υπάρχει η δυνατότητα από τον οφειλέτη να δώσει το 10% της αξίας του χρέους και να σταματήσει ο πλειστηριασμός ακόμα και την τελευταία στιγμή.

Το γραφείο στο κέντρο της Αθήνας

Το δεύτερο ακίνητο που βγαίνει «στο σφυρί» βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, είναι 47 τετραγωνικά μέτρα, στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας. Είναι δύο γραφεία σε έναν ενιαίο χώρο, τα οποία απέκτησε με γονική παροχή το 2001. Στο παρελθόν ο δικηγόρος το χρησιμοποιούσε ως επαγγελματική στέγη.

Το 2005 ο ποινικολόγος είχε πάρει δάνειο 60 χιλιάδων ευρώ με σκοπό τη βελτίωσή του. Το δάνειο συμφωνήθηκε να αποπληρωθεί σε διάστημα 360 μηνών.

Το 2011 σταματά να πληρώνει και εκδίδεται η πρώτη διαταγή πληρωμής. Στις 9 Απριλίου 2024 και αυτό το ακίνητο οδηγήθηκε σε πλειστηριασμό για τον Νοέμβριο.

Στην κατοχή του, σύμφωνα με τον Alpha, ο Απόστολος Λύτρας έχει και ένα σκάφος.

Τέλος αναφέρεται ότι υπάρχει και ένα χρέος 1.000 περίπου ευρώ προς την ΕΥΔΑΠ από το 2016.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA