Μενού
lytras
Ο Απόστολος Λύτρας. | EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Προνομιακές προδιαγράφονται οι επόμενες ώρες για τον κακοποιητή Απόστολο Λύτρα μετά την προφυλάκισή του στον Κορυδαλλό, όπου θα κρατηθεί σε πτέρυγα VIP για τη δική του ασφάλεια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Αλήθειες με τη Ζήνα του Star, ο καθ' ομολογίαν κακοποιητής Λύτρας θα τοποθετηθεί σε ειδικό κελί για νεοεισερχόμενους κρατούμενους στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου θα κληθεί να δώσει και προσωπική συνέντευξη.

Όπως αναφέρεται στην εκπομπή, κατά πάσα πιθανότητα θα κρατηθεί στη χαρακτηριζόμενη «πτέρυγα VIP», προκειμένου να τελεί υπό αυξημένη προστασία, λόγω της δημοσιότητας που έχει λάβει η υπόθεση.

Σε «σουίτα» στον Κορυδαλλό ο Λύτρας

Αναφέρεται ακόμα πως θα ληφθούν πρόσθετα μέτρα ασφαλείας, με επιτήρησή του για τα πρώτα 24ωρα της κράτησης. Σύμφωνα με την ποινικολόγο Ανθούλα Ανάσογλου, τα μέτρα αυτά αφορούν κυρίως τον ίδιο τον κρατούμενο.

Ειδικότερα, υπογράμμισε πως τα μέτρα συνιστούν μέρος του πρωτοκόλλου, με στόχο να προστατέψουν τον κ. Λύτρα από ενδεχόμενη βλάβη, δεδομένου πως είναι πιθανό να βρίσκεται κοντά σε πρώην εντολείς του.

Παρατηρείται ακόμα πως τα παραπάνω θα εξαρτηθούν και από τα λεγόμενα του ίδιου του Απόστολου Λύτρα κατά τη συνέντευξη, καθώς και το αν θα θέσει ο ίδιος θέμα προστασίας του.

Πέρα από μεταφορά του στην πτέρυγα VIP, υπάρχει και το ενδεχόμενο να κρατηθεί στον χώρο των γυναικείων φυλακών του Κορυδαλλού σε ειδικό χώρο, όπου κρατούνται επίσης μέλη των «Πυρήνων της Φωτιάς» και της Χρυσής Αυγής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA