Μενού
Πανό για τη μητέρα της 12χρονης στα Σεπόλια
Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Άρειο Πάγο για τη μητέρα της 12χρονης | EUROKINISSI / ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Αποφυλακίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (2/4) η μητέρα της 12χρονης στα Σεπόλια, με την ΕΡΤ να μεταδίδει πως η ποινή που της επιβλήθηκε, ήταν 20 μήνες για το αδίκημα της εκβίασης, το οποίο είναι πλημμέλημα.

Η μητέρα της ανήλικης, που είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης στα Σεπόλια, είχε μείνει προφυλακισμένη για 18 μήνες, άρα ήταν για θέμα χρόνου να αποφυλακιστεί.

Σημειώνεται ότι απόφαση με την οποία χορηγεί αναστολή στους 17 από τους 20 καταδικασθέντες για την υπόθεση των Σεπολίων έλαβε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ρίχνοντας αυλαία στη πολύκροτη δίκη για την σεξουαλική κακοποίηση του 12χρονου κοριτσιού.

Σεπόλια: Στη φυλακή ο Μίχος και ο «Μιχάλης»

Έτσι στη φυλακή παραμένει μόνο ο Ηλίας Μίχος και ο αποκαλούμενος «Μιχάλης». Σε όσους δόθηκε αναστολή μέχρι την έφεση επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι (κατά περίσταση απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση σε ΑΤ) και σε κάποιους χρηματικές εγγυήσεις.

Το δικαστήριο ανακοίνωσε ότι με τις συγχωνεύσεις των ποινών, ο 55χρονος έχει τελική ποινή ισόβια και και κάθειρξη 27 ετών με εκτιτέα τα 20. Στον αποκαλούμενο «Μιχάλη» επιβλήθηκε με τη συγχώνευση συνολική ποινή κάθειρξης 18 ετών.
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA