Μενού
endooikogeneiaki via
Γκράφιτι για την ενδοοικογενειακή βία | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας απασχόλησε το πρωί της Παρασκευής (28/6) τις δικαστικές Αρχές, με το δικαστήριο να επιβάλλει περιοριστικούς όρους, μέχρι να τελεσιδκήσει η υπόθεση, σε έναν 35χρονο επαγγελματία από τη Σκόπελο που κατηγορήθηκε από τη σύζυγό του για απειλή.

Όπως μεταδίδει το gegonota.news, ο 35χρονος από τη Σκόπελε φέρεται να κατέθεσε πως «δεν ξέρω τι συμβαίνει, με ζηλεύει τρομερά, με απειλεί» με τη σύζυγό του να μην δίνει το παρών στις δικαστικές αίθουσες, καθώς δεν μπορούσε να μεταφέρει μαζί της τα δύο παιδιά της.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, στο ειδώλιο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου έκατσε χθες το πρωί ο 35χρονος, με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας, μετά από καταγγελία της συντρόφου του η οποία κατέθεσε στην αστυνομία πως την χτύπησε και απείλησε να τη σκοτώσει.

Σκόπελος: Τι κατέθεσε ο πατέρας του κατηγορούμενου

Σύμφωνα με τον μοναδικό μάρτυρα του περιστατικού και πατέρα του κατηγορουμένου, το ζευγάρι, μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά τους, τον επισκέφθηκε προχθές στο σπίτι του.

«Μόλις σταμάτησαν έξω από το σπίτι και όσο βρισκόμουν στον κήπο και πότιζα τα λουλούδια, η σύντροφος του γιου μου «πετάχτηκε» έξω από το αυτοκίνητο σε έξαλλη κατάσταση. Φώναζε πως ο γιος μου ήθελε να τη σκοτώσει και έγδερνε η ίδια το στέρνο της με τα νύχια της, μπροστά στα παιδιά τους» είπε.


Όπως ανέφερε ο μάρτυρας, ο γιος του με το που αντιλήφθηκε τι συνέβη, έτρεξε προς το μέρος της, την τράβηξε από το χέρι και της ζήτησε παρακλητικά να σηκωθεί και να φύγει. Εκείνη συμφώνησε, όμως μόλις έστριψε τη γωνία από το σπίτι και απομακρύνθηκε για λίγα μέτρα, κάλεσε την αστυνομία και κατήγγειλε ότι είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Στην κατάθεσή του, ο πατέρας του 35χρονου δήλωσε πως η νεαρή γυναίκα εκδηλώνει παθολογική ζήλια τονίζοντας πως με αυτή της τη συμπεριφορά, έχει προκαλέσει και στο παρελθόν πάρα πολλά προβλήματα.

Το δικαστήριο, λόγω αμφιβολιών, ανέβαλε το αυτόφωρο και παρέπεμψε σε ρητή δικάσιμο για τις 27 Σεπτεμβρίου 2024, ενώ μέχρι τότε, επιβλήθηκε ο όρος της μη προσέγγισης της ενάγουσας από τον κατηγορούμενο σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων.

Ωστόσο, καθώς ο 35χρονος αναμένεται να μείνει στο σπίτι του πατέρα του, διατηρεί το δικαίωμα να επισκεφθεί το σπίτι του για να πάρει τα πράγματά του, όπως και να βλέπει τα παιδιά του κατά βούληση, χωρίς όμως να βρίσκεται στον ίδιο χώρο με τη σύντροφό του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA