Μενού
Η κεντρική πισίνα του Stella Island Resort
Η κεντρική πισίνα του Stella Island Resort | stellaisland.gr
  • Α-
  • Α+

Η Ελλάδα αποτελεί ίσως τον ιδανικότερο ταξιδιωτικό προορισμό. Σε έναν τόπο που μπορείς να διασχίσεις σε λιγότερο από μία ημέρα, συγκεντρώνονται τόσα πολλά διαφορετικά μέρη και τοπία, τα οποία δεν θα δεις μαζεμένα πουθενά αλλού στον κόσμο.

Πρόσφατα η Sun εκθείασε ένα θέρετρο στην Κρήτη, το οποίο δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα μπανγκαλόου εξωτικών νησιών όπως οι Μαλδίβες και τα Φίτζι, με μαγευτικές βίλες που επιπλέουν στο νερό και ένα «παραδείσιο» σκηνικό.

Το εξωτικό resort στην Ελλάδα

Πρόκειται για ένα resort στην Κρήτη, ένα από τα μοναδικά ξενοδοχεία στο νησί που έχει τις εμβληματικές βίλες πάνω από το νερό. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν πολλά ξύλινα μπανγκαλόου με θέα τόσο στις πολυτελείς πισίνες όσο και προς τη θάλασσα.

Πρόκειται για είναι ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων μόνο για ενήλικες, που βρίσκεται κοντά στην περιοχή της Ανάληψης. Οι βίλες που «επιπλέουν» στα καταγάλανα νερά είναι παρόμοιες με εκείνες που βρίσκονται στις Μαλδίβες, με μόνη διαφορά ότι οι ξενώνες βρίσκονται πάνω από μια τεράστια επιμήκη πισίνα και όχι στη θάλασσα.

Διαθέτει μια σειρά από ξενώνες για να διαλέξετε, με κάποια δωμάτια να έχουν ιδιωτικές πισίνες ενώ τα πιο οικονομικά μοιράζονται τη μεγάλη κεντρική, πάντα με φόντο πανύψηλους φοίνικες Ουασινγκτόνια και καλοφροντισμένους κήπους.

Υπάρχουν επίσης Grand Overwater Bungalows, τα οποία διαθέτουν αιώρες πάνω από το νερό και χώρους υδρομασάζ. «Μία πολυτελής απόδραση πέρα από κάθε φαντασία. Η ζωή στο νησί είναι σαν να μπαίνεις στον κόσμο των ονείρων σου με κάθε βήμα», αναφέρει η ιστοσελίδα του ξενοδοχείου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA