Μενού
tempi
Συντρίμμια στα Τέμπη | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

«Θα αντέξουμε όσο χρειαστεί, είναι εντολή των παιδιών μας που χάθηκαν», δήλωσε ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελπίδας Χούπα. Ο ίδιος υποστήριξε πως οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών έχουν στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν τη συγκάλυψη. 

Ο κ. Χούπας είπε πως οι συγγενείς έχουν στοιχεία για συγκάλυψη και συνεχίζουν να συλλέγουν. «Έχουμε χάσει τον ύπνο μας αλλά θα βγει ζουμί στο τέλος», ανέφερε. 

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Χρήστος Χούπας χαρακτήρισε την τοποθέτηση του Κώστα Αχ. Καραμανλή στη Βουλή «αστεία» και υποστήριξε πως «δίκασε τον εαυτό του και τον αθώωσε». 

«Παρατήρησα ότι τα έδρανα της ΝΔ προχθές ήταν άδεια. Ξαφνικά όταν πήρε τον λόγο ο κ. Καραμανλής γέμισαν ασφυκτικά και όταν τελείωσε έφυγαν. Αυτό τι σημαίνει; Απογοήτευση σκέτη... Προσωπολατρία στο πρόσωπο του κ. Καραμανλή, δουλικότητα, τι ήτανε; Ξέχασαν για ποιο λόγο βρίσκονταν εκεί και χειροκροτούσαν την ώρα που εμείς είμαστε βυθισμένοι σε βαρύ πένθος», ανέφερε. 

«Το μεγαλύτερο σόου το έδωσε ο κ. Γεωργιάδης ξεχνώντας πως ήταν στη Βουλή που εγώ τη θέλω σοβαρή και όχι τσίρκο. Ο κ. Γεωργιάδης μετέτρεψε τη Βουλή των Ελλήνων σε τσίρκο», σχολίασε. 

«Εμείς δεν τα έχουμε με την κυβέρνηση, τα έχουμε με κάποιους ανόητους τύπου Βούλτεψη, Ταμήλου, Γεωργιάδη που βγαίνουν και λένε σαχλαμάρες. Το στοιχειώδες IQ να έχεις, κρατάς μια αξιοπρεπή στάση. Δεν μπορεί να μας εμπαίζει κανένας Βορίδης, κανένας Πορτοσάλτε», τόνισε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA