Μενού
paiderastia
  • Α-
  • Α+

Ένα 13χρονο κορίτσι από τη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε ότι συνομήλικός της κοινοποίησε ευαίσθητες φωτογραφίες της, με αποτέλεσμα η ίδια να αντιμετωπίσει στη συνέχεια πολύ σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Μετά την καταγγελία της μητέρας του κοριτσιού στην ΕΛΑΣ, ο ανήλικος συνελήφθη από τους αστυνομικούς του τμήματος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 και το Mega, σε βάρος του ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη επειδή κοινοποίησε οπτικό και οπτικοακουστικό υλικό στο οποίο αποτυπώνεται δημόσια πράξη άλλου, που αφορά στη γενετήσια ζωή του.

Θεσσαλονίκη: Οι κατηγορίες

Επίσης ο ανήλικος κατηγορείται για κατοχή, διάθεση και διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας μέσω πληροφοριακών συστημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επίμαχο υλικό εντοπίστηκε στο κινητό του ανήλικου από τη Θεσσαλονίκη μετά από έρευνα της αστυνομίας.

Να σημειωθεί ότι ο 13χρονος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή και ζήτησε προθεσμία για τις επόμενες μέρες. Μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA