Μενού
Αμοργός
Τουρίστες στην Αμοργό | EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ
  • Α-
  • Α+

Άκαρπες παραμένουν οι προσπάθειες εντοπισμού του 59χρονου τουρίστα Έρικ Κάλιμπερτ στην Αμοργό, όπου αγνοείται από τις 11 Ιουνίου.

Δωδέκατη ημέρα αγωνίας για τον αγνοούμενο τουρίστα και η σύζυγός του προχώρησε σε μία νέα ανάρτηση σε σελίδα ενημέρωσης στο Facebook για την υπόθεση της Αμοργού.

«Προσευχηθείτε για εμάς. Πάλι έξω ψάχνοντας τον Άλμπερτ» έγραψε σε ανάρτησή της το πρωί της Κυριακής.

Σε μια δεύτερη ανάρτηση το βράδυ του Σαββάτου η σύζυγος του αγνοούμενου Αμερικανού, έβαλε τη μια αγιογραφία του Άγιου Φανούριου γράφοντας «προσθέτω αυτό στις προσευχές μου για να βρούμε τον Άλμπερτ Κάλιμπερτ».

amorgos

Η δημόσια συγγνώμη

Η σύντροφος του 59χρονου συνταξιούχου αστυνομικού έγραψε δυο αναρτήσεις σε μια ομάδα στο Facebook που αφορά στο νησί της Αμοργού.

Στις αναρτήσεις της, που είχαν απολογητικό χαρακτήρα, τόνισε ότι «ευχαριστεί τους κατοίκους για την αγάπη και την υποστήριξή τους» και επίσης ζήτησε «συγγνώμη για πράγματα που εξέφρασα στο παρελθόν και πλήγωσαν τους ανθρώπους της Αμοργού». Παράλληλα τόνισε ότι συνεχίζει τις έρευνες μαζί με την ομάδας της, ώστε να βρουν τον Άλμπερτ.

Στην πρώτη ανάρτηση η Λεσέιν ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αισθάνομαι πολύ θετικά σήμερα. Είχαμε μαζί μας περισσότερους επαγγελματίες έρευνας και διάσωσης που ήρθαν από την Καλιφόρνια χθες. Ένας από αυτούς ειδικεύεται στα μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Παιδιά που αγαπούν τον Άλμπερτ (συν εμένα), βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα μονοπάτια. Πάντα αισθάνομαι κοντά στον Άλμπερτ στην περιοχή Λέλη. Ευχαριστώ για τη συνεχή αγάπη και την υποστήριξή σας!!!»

Στην δεύτερη έγραψε: «22/6 Εγώ είμαι πάλι, η Ντέμπι, η σύντροφος του Άλμπερτ. Όπως πιθανόν όλοι γνωρίζετε, ο Άλμπερτ αγνοείται από την Τρίτη 11 Ιουνίου. Γράφω αυτή την ανάρτηση γιατί υπέπεσε στην αντίληψή μου ότι κάποια πράγματα που έχω εκφράσει στο παρελθόν πλήγωσαν το συναίσθημα κάποιων ανθρώπων, ειδικά των ανθρώπων στην Αμοργό.

Θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη από αυτούς που πλήγωσαν τα λόγια μου. Η οικογένεια του Άλμπερτ και εγώ, δεν μπορούμε να εκφράσουμε αρκετά την τεράστια ευγνωμοσύνη που έχουμε για όλη την υποστήριξη που λαμβάνουμε εδώ στην Αμοργό, και συνεχίζουμε λαμβάνουμε.

Προσωπικά, διανύω τη χειρότερη και πιο αγχωτική περίοδο της ζωής μου και ελπίζω να μην κριθώ αυτή τη στιγμή, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνω λάθη, αλλά σας παρακαλώ πιστέψτε με όταν λέω ότι έχω μια αποστολή μπροστά μου - να βρω τον Άλμπερτ και να τον φέρω πίσω στο σπίτι. Σας ευχαριστώ και πάλι για τη συνεχή υποστήριξη και για το ότι δεν εγκαταλείπετε τον Άλμπερτ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA