Μενού
Κεραυνός σε παραλία
Κεραυνός σε παραλία | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ένα 13χρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του αφού την χτύπησε κεραυνός σε παραλία της Χαλκιδικής, όπου βρισκόταν με τους γονείς της, ενώ πληροφορίες θέλουν να χτύπησε και τη μητέρα.

Όπως αναφέρει το Mega, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε παραλία της περιοχής Ποσείδι Χαλκιδικής, όπου πατέρας, μητέρα και κόρη είχαν επισκεφθεί για να κάνουν μπάνιο.

Σύμφωνα με το δελτίο, ενώ οι τρεις τους κολυμπούσαν ο καιρός επιδεινώθηκε και ο ξαφνικός κεραυνός χτύπησε τόσο τη μητέρα όσο και το κορίτσι, το οποίο αναφέρεται πως κατέληξε

«Εισήλθε και εξήλθε από το κορμί του»

Η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, μίλησε στο MEGA για το τραγικό περιστατικό: «Το παιδί έκανε μπάνιο με τους γονείς τους. Υπήρξε έντονη κεραυνική δραστηριότητα. Το παιδί ήταν έξω με τους γονείς του και το χτύπησε κεραυνός. Εισήλθε και εξήλθε από το κορμί του, ήταν κάτι τραγικό. Τραγικό, τραγικό, τραγικό.... Δεν υπάρχουν λόγια». 

«Οι γονείς είναι σε άθλια κατάσταση, τα έχουν χάσει. Πήγε γρήγορα το ΕΚΑΒ. Μία ώρα προσπαθούσαν, έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες και εθελοντές διασώστες και το ΕΚΑΒ και στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας» είπε η κ. Χαλκιά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA