Σοκ έχει προκαλέσει στην Πάτρα η είδηση του θανάτου μίας νεαρής γυναίκας μετά από πτώση της από μπαλκόνι 5ου ορόφου πολυκατοικίας.
Όπως μεταδίδει το tempo24.news, πρόκειται για φοιτήτρια από την περιοχή της Πτολεμαΐδας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η νεαρή διέμενε στην οδό Καρατζά στα Ψηλά Αλώνια.
Κατά τις 7 το απόγευμα του Σαββάτου (04/11), η 23χρονη - πάντα σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα- φαίνεται να έδωσε τέλος στη ζωή της πέφτοντας στο κενό από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας.
Η άτυχη κοπέλα εντοπίστηκε στον ακάλυπτο, χωρίς τις αισθήσεις της. Άμεσα ειδοποιήθηκε η κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ και η αστυνομία.
Η Αστυνομία διενεργεί προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του τραγικού συμβάντος.
- «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μου έδωσε πουρμπουάρ 5.000 δραχμές»: Ο κ. Μιχάλης αφήνει την εστίαση μετά από 46 χρόνια
- Τα απάνθρωπα βασανιστήρια και η άγρια δολοφονία του μητροπολίτη Σμύρνης Χρυσοστόμου
- Καιρός: «Φούρνος» η χώρα από Κυριακή με 42άρια και ανέμους 8 μποφόρ - Πότε κορυφώνεται το διήμερο «φωτιά»
- Ο Δημήτρης Κόκοτας ξεκόλλησε με τον πιο διακριτικό τρόπο τις αφίσες του από τα εφηβικά μας δωμάτια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.