Μενού
Αστυνομία στη Λεωφόρο Αθηνών
Κινητοποίηση της ΕΛΑΣ στη Λεωφόρο Αθηνών | EUROKINISSI / ΒΑΪΟΣ ΧΑΣΙΑΛΗΣ
  • Α-
  • Α+

Ενθαρρυντικά είναι τα νέα για τη 17χρονη που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από διερχόμενο όχημα στη Λεωφόρο Αθηνών, με αποτέλεσμα στο σημείο να σπεύσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και να τη διακομίσει στο νοσοκομείο.

Η κατάσταση υγείας της 17χρονης, που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από διερχόμενο όχημα στη Λεωφόρο Αθηνών, βελτιώθηκε και πλέον διαφεύγει του σχετικού κινδύνου.

Τροχαίο με παράσυρση στη λεωφόρο Αθηνών: Τι αναφέρουν μάρτυρες

Σάλο έχει προκαλέσει το ατύχημα με παράσυρση νεαρής κοπέλας σε τροχαίο στη λεωφόρο Αθηνών με τον οδηγό να παραμένει άφαντος για πέμπτη ημέρα.

Βίντεο που έχει βγει στη δημοσιότητα, δείχνει την αδιαφορία οδηγών που προσπερνούν την πεσμένη κοπέλα που ψυχορραγεί στην άσφαλτο.

Με βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας οι Αρχές αναζητούν όχι μόνο αυτόν, αλλά και τον οδηγό μιας μαύρης mercedes ο οποίος φαίνεται να χτυπά την 17χρονη ενώ βρισκόταν ήδη στην άσφαλτο. 

Η νεαρή νοσηλεύεται στο Αττικόν με τραύματα σε κεφάλι, θώρακα και πλευρά.

Οι καταθέσεις δύο αυτοπτών μαρτύρων

Όπως τόνισε στο MEGA, ο επίτιμος πρόεδρος αστυνομικών ΝΑ Αττικής κ. Καλλιακμάνης, έχουν βρεθεί δύο αυτόπτες μάρτυες που πήγαν και κατέθεσαν στις Αρχές.

«Για το αυτοκίνητο που κάνει όπισθεν, υπάρχει μαρτυρία που λέει ότι την χτυπάει και αυτό την κοπέλα, την εγκλωβίζει και κάνει πίσω για να την απεγκλωβίσει.

Γίνεται μια μεγάλη έρευνα, καρέ καρέ τα βίντεο που υπάρχουν για να δούμε ακριβώς τι έγινε και να βρούμε αυτόν που χτύπησε την κοπέλα. Μια άλλη μαρτυρία λέει ότι το αυτοκίνητο που χτύπησε την κοπέλα είναι παλιό και μάλλον επέβαιναν μέσα 3 άτομα. Και τη μάρκα του αυτοκινήτου έχουν πει. 

Βρέθηκαν δύο αυτόπτες μάρτυρες που πήγαν και κατέθεσαν. Δεν ξέρεις ποιος έχει μεγαλύτερη ευθύνη, αυτός που χτύπησε ή αυτοί που περνάνε και δεν ενδιαφέρονται καθόλου. Εδώ μιλάμε για βαριά σωματική βλάβη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA