Πολλές είναι οι υποθέσεις κακοποίησης που εξετάζει το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, όπως πολλές φαίνεται πως είναι και οι πιέσεις που δέχεται.
Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την ανάρτηση του προέδρου του Πειθαρχικού, Πασχάλη Τσαρούχα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς ξεκαθάρισε πως δέχονται απειλές.
Συγκεκριμένα, ο κ. Τσαρούχας, σε ανάρτησή σου στο Facebook, κατέστησε σαφές ότι τίποτα και κανείς δεν πρόκειται να σταματήσει το έργο του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματίου Ελλήνων Ηθοποιών.
«Προς κάθε ενδιαφερόμενο… Τελεσίγραφα και απειλές προς το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Η αποτελούν συμπεριφορές μη αποδεκτές» έγραψε χαρακτηριστικά.
- Μυστήριο με την έντονη οσμή στα νότια της Αττικής: Τα σενάρια που έχουν αποκλείσει οι Αρχές μέχρι στιγμής
- Από το ψαλτήρι στο heavy metal: Ο ιερέας από το Ναύπλιο που «τρέλανε» το Pitchfork
- Άδωνις Γεωργιάδης για Ισραήλ: «Ένα αληθινό θαύμα της ανθρωπότητας»
- Στο τραπέζι τα πειραματικά εμβόλια: Η απάντηση του ΠΟΥ στη ραγδαία εξάπλωση του έμπολα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.