Μενού
Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες, παρουσία της προέδρου της Κομισιόν | AP Photo / Omar Havana
  • Α-
  • Α+

Με μία μικρή διακοπή συνεχίστηκε νωρίτερα, σήμερα (17/4) η ομιλίας της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Ένας άνδρας, σύμφωνα με το Euronews, διέκοψε την πρόεδρο της Κομισιόν και τη χαρακτήρισε ως «εγκληματία» λόγω της υποστήριξης στο Ισραήλ.

«Κα φον ντερ Λάιεν, πρόκειται για σύλληψη πολίτη! Κατηγορείστε πως βοηθάτε τη γενοκτονία στη Γάζα!» ακούγεται να λέει ο άνδρας, ο οποίος απομακρύνθηκε από το προσωπικό ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

«Είστε εγκληματίας, κα φον ντερ Λάιεν! Θα έπρεπε να βρίσκεστε στη Χάγη! Δεν θα έπρεπε να βρίσκεστε εδώ. Δεν θα έπρεπε να ψάχνετε για δεύτερη θητεία! Είστε εγκληματίας!» συνέχισε να λέει ο άνδρας, ο οποίος πρόσθεσε:

«Λευτεριά στην Παλαιστίνη, λευτεριά στην Παλαιστίνη».

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία έμεινε ακίνητη και δεν αντέδρασε, ξεκίνησε στη συνέχεια την παρέμβασή της ευχαριστώντας τους οικοδεσπότες της για την πρόσκληση.

«Κυρίες και κύριοι, χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ» είπε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA