Μενού
Αστυνομία στο Λονδίνο
Επιχείρηση της αστυνομίας στο κέντρο του Λονδίνου | AP Photos / Vadim Ghirda
  • Α-
  • Α+

Επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (9/5) στο βορειοδυτικό Λονδίνο, με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης να μεταδίδουν πως σκοτώθηκε μία γυναίκα κοντά σε στάση λεωφορείου.

Το άγριο συμβάν στο Λονδίνο εκτυλίχθηκε στο Burnt Oak Broadway, κοντά στο σταθμό του μετρό στο Edgware, με την αστυνομία να δέχεται την πρώτη κλήση για το περιστατικό περί τις 11:50 π.μ. (σ.σ. τοπική ώρα).

Στο θύμα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ωστόσο παρά τις προσπάθειες του πληρώματος του ασθενοφόρου, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Επίθεση με μαχαίρι στο Λονδίνο: Η πρώτη αντίδραση της Αστυνομίας 

Όπως έχει διευκρινιστεί, η ταυτότητα της γυναίκας που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας στο Λονδίνο, δεν έχει εξακριβωθεί την ώρα που οι έρευνες της Μητροπολιτικής Αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Παράλληλα, η Μητροπολιτική Αστυνομία επιβεβαίωσε ότι δεν έχουν γίνει ακόμη συλλήψεις για το άγριο συμβάν, με τους αυτόπτες μάρτυρες να δίνουν μία πρώτη εικόνα για το συμβάν.

Την ίδια ώρα, ο επιθεωρητής Tony Bellis περιέγραψε αυτό που συνέβη ως ένα «πολύ θλιβερό περιστατικό».

Είπε: «Καταλαβαίνω το σοκ και την ανησυχία που θα προκαλέσει αυτό το πολύ θλιβερό περιστατικό. Θέλω να διαβεβαιώσω τον κόσμο ότι θα διερευνηθεί από μια εξειδικευμένη ομάδα έμπειρων αστυνομικών, και θα τους υποστηρίξουμε στο έργο τους για τον εντοπισμό και τη σύλληψη οποιουδήποτε είναι υπεύθυνος».

«Οι κάτοικοι της περιοχής θα δουν αυξημένη αστυνομική παρουσία στην περιοχή τις επόμενες ημέρες, θα ήθελα να ζητήσω από την κοινότητα να είναι υπομονετική όσο οι αστυνομικοί θα εκτελούν αυτό το ζωτικής σημασίας έργο» συνέχισε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA