Μενού
Πυροσβεστική στην Κωνσταντινούπολη
Πυροσβεστικές δυνάμεις στην Κωνσταντινούπολη | AP Photos / Mehmet Guzel
  • Α-
  • Α+

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε μετά από έκρηξη σε πολυώροφο κτίριο στην Κωνσταντινούπολη, με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για αρκετούς νεκρούς.

Σύμφωνα με τη Hurriyet, η φωτιά ξέσπασε στο ισόγειο 16ώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη, στο Γκαϊρέτεπε το οποίο χρησιμοποιούνταν, όπως αναφέρεται, ως νυχτερινό κέντρο. Μετά από ειδοποίηση, στο σημείο έσπευσαν πολλές πυροσβεστικές δυνάμεις και ασθενοφόρα.

Από τη φωτιά στην Κωνσταντινούπολη, με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά, έχουν χάσει τη ζωή τους 15 άνθρωποι και 11 τραυματίστηκαν, εκ των οποίων αρκετοί απ' αυτούς σοβαρά.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στα γύρω νοσοκομεία.

Φωτιά στην Κωνσταντινούπολη: Προκλήθηκε από έκρηξη 

Όλα ξεκίνησαν σήμερα το μεσημέρι, γύρω στις 13:00, στην περιοχή Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη, όταν σημειώθηκε έκρηξη δίπλα σε σκηνή στο νυχτερινό κέντρο, το οποίο βρίσκεται στο ισόγειο του πολυώροφου κτιρίου.

Το νυχτερινό κέντρο ήταν κλειστό για το Ραμαζάνι και σε διαδικασία ανακαίνισης, ωστόσο την ώρα των εργασιών και της φωτιάς βρίσκονταν 23 άτομα μέσα με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους από τη φωτιά και τον καπνό.

Κατόπιν ειδοποίησης, στο σημείο έσπευσαν πολλοί πυροσβέστες και ασθενοφόρα. Όπως ειπώθηκε, οκτών άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τη φωτιά, εννέα τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι επτά είναι σοβαρά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA