Μενού
peripolika nea yorki.jpg
Περιπολικά στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο όπου δικάζεται ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ ΤραμπΔεν είναι σαφές για την ώρα σε τι κατάσταση είναι το πρόσωπο αυτό ούτε τι κίνητρα είχε.

Μάλιστα, η ρεπόρτερ του CNN μετέδωσε πως είδε έναν απανθρακωμένο άνθρωπο. Ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι είδε αρχικά τον άνδρα να πετάει φυλλάδια στον αέρα και μετά τον είδε να περιλούζεται από ένα μπιτόνι και να βάζει φωτιά στον εαυτό. «Σε εκείνο το σημείο σκέφτηκα: "Ωχ Χριστέ μου, τι πρόκειται να δουν τα μάτια μου;"» αφηγήθηκε ο μάρτυρας στο Reuters.

Ο μάρτυρας, που αρνήθηκε να δώσει το επίθετό του, είπε ότι ο άνδρας ήταν τυλιγμένος στις φλόγες για αρκετά λεπτά. Ένας αξιωματούχος έκτακτης ανάγκης της Νέας Υόρκης είπε ότι ένα άτομο μεταφέρθηκε με φορείο σε νοσοκομείο αφού προφανώς αυτοπυρπολήθηκε. Η αιτία του συμβάντος δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί.

Άλλοι μάρτυρες είπαν ότι ο άνδρας φαινόταν ήρεμος προτού αρχίσει να περιλούζεται με υγρό. «Είναι δύσκολο να το συλλάβει αυτό ανθρώπινος νους», τόνισε στο Reuters ένας άλλος μάρτυρας, ο οποίος αρνήθηκε να δώσει το όνομά του.

Σε κοντινή απόσταση, σε ένα φυλλάδιο που μπόρεσαν να δουν δημοσιογράφο του Reuters ήταν γραμμένες φράσεις για «κακούς δισεκατομμυριούχους» και καλούσε τους ανθρώπους να «αποκαλύψουν αυτή τη διαφθορά». Σε αυτό το φυλλάδιο δεν υπήρχε αναφορά στον Τραμπ.

Στο δικαστήριο συνεχίζεται η διαδικασία επιλογής των ενόρκων για τη δίκη που αφορά τα χρήματα που έδωσε ο Τραμπ στην Στόρμι Ντάνελς για να μην αποκαλύψει τη σχέση τους πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA