Μενού
Ο Τζο Μπάιντεν σε debate
Στιγμιότυπο από παρέμβαση του Τζο Μπάιντεν στην τηλεμαχία με τον Ντόναλντ Τραμπ | EPA - ΑΠΕ ΜΠΕ / WILL LANZONI / CNN PHOTOS
  • Α-
  • Α+

«Ραντεβού» για τις 10 Σεπτεμβρίου έδωσαν Τζο Μπάιντεν και Ντόναλντ Τραμπ οι οποίοι συμμετείχαν σήμερα τα ξημερώματα (σ.σ. ώρα Ελλάδας) στο πρώτο debate για τη διεκδίκηση του αμερικάνικου προεδρικού «θώκου».

Λίγο ο βήχας και το κρύωμα, λίγο οι αργοπορημένες απαντήσεις του Τζο Μπάιντεν στο σκληρό «κατηγορώ» του Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως προβλημάτισαν τους Δημοκρατικούς και συνεπώς το επιτελείο του νυν προέδρου των ΗΠΑ.

Ο Guardian, σε πρώτη ανάλυσή του, για την τηλεμαχία μεταξύ του Τζο Μπάιντεν και του Ντόναλντ Τραμπ περιέγραψε τα συναισθήματα των Δημοκρατικών με την παρουσία του κύριου υποψήφιού τους. «Η παρουσία του ήταν καταστροφική. Η ομάδα του Μπάιντεν πρέπει να τον πείσει να αποσυρθεί και να γίνει ένα ανοιχτό συνέδριο» είπε χαρακτηριστικά βουλευτής των Δημοκρατικών στη Βουλή των Αντιπροσώπων, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο πρέοδρος των ΗΠΑ.

Απογοητευμένοι με την εμφάνιση Μπάιντεν

Στρατηγικοί σύμβουλοι που βρίσκονται κοντά σε τρεις πιθανούς υποψηφίους των Δημοκρατικών δήλωσαν στο Politico ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του debate βομβαρδίστηκαν με γραπτά μηνύματα μέσω των οποίων τους ζητούνταν να βγει ο υποψήφιός τους μπροστά ως εναλλακτική λύση για τον Τζο Μπάιντεν.

Υποστηρικτής του Μπάιντεν δήλωσε ότι ήρθε η ώρα ο πρόεδρος να τερματίσει την εκστρατεία του. Χαρακτήρισε τη βραδιά του Μπάιντεν ως «τη χειρότερη εμφάνιση στην ιστορία» και είπε πως ήταν τόσο «κακός που κανείς δεν θα δώσει σημασία στα ψέματα του Τραμπ».

«Ο Μπάιντεν πρέπει να αποχωρήσει. Χωρίς αμφιβολία», πρόσθεσε ο ίδιος σε γραπτό μήνυμα, προτείνοντας ένα εναλλακτικό ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τους κυβερνήτες του Μέριλαντ και του Μίσιγκαν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA