Μενού
Ο τεράστιος πύθωνας
Ο τεράστιος πύθωνας | Instagram
  • Α-
  • Α+

Μία παρέα επισκεπτών σε πάρκο εθνικού δρυμού της Φλόριντα έπιασαν έναν από τους μεγαλύτερους πύθωνες -μήκους 5 μέτρων- που έχει καταγραφεί ποτέ στην περιοχή, και ανέβασαν το κατόρθωμά τους σε βίντεο στα social media.

Ένας χρήστης του Instagram ανάρτησε στον λογαριασμό του το βίντεο με το θηριώδες φίδι, το οποίο εντόπισε με τους φίλους του να διασχίζει χωματόδρομο μέσα στο εθνικό πάρκο των Everglades. Επρόκειτο για έναν πύθωνα Βιρμανίας, ένα ξενικό είδος το οποίο οι ντόπιοι αιχμαλωτίζουν με κάθε ευκαιρία, για να μην απειλείται η περιοχή και τα ζώα του πάρκου.

«Μείνετε μακριά του»

Ο νεαρός δεν έχασε φυσικά την ευκαιρία, αρπάζοντας τον πύθωνα από την ουρά, μένοντας μακριά από τα σαγόνια του, για να απαθανατίσει τη στιγμή. «Ω θεέ μου. Χριστέ μου», ακούγεται να λέει ένας από την παρέα. «Μείνετε μακριά του, ασ' το να πάει πιο κάτω».

Ο φίλος του επέμενε όμως να «παίζει» με τον επικίνδυνο πύθωνα. «Θέλω βοήθεια με αυτόν», του λέει για να τον βοηθήσει με τη λαβή του. «Άστον να φύγει, να περάσουν τα αμάξια», απαντάει ο φίλος του που δεν θέλει να ασχοληθεί με τίποτα.

Το βίντεο αναρτήθηκε με το σχόλιο «Γίγαντες των Everglades». «Ωραία ψαριά παιδιά» σχολίασε ένας χρήστης, με άλλους να εμπνέονται για να βγουν στο κυνήγι: «Ωραία σκηνή. Θα πάω εκεί το επόμενο σαββατοκύριακο. Ξέρετε που συχνάζουν αυτά τα τεράστια πράματα;».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA